Om os

Sportsmarked.dk er startet af tre sportsglade familiefædre. Vi dyrker alle selv sport, og vores familier gør det samme. To af os har i mange år været børne- og ungdomsfodboldtrænere, og vi er alle tre frivillige i foreningslivet.

Sportsudstyr koster mange penge! 

Det er lige meget, om man dyrker sport på højt eller lavt niveau, så er alt sportsudstyr dyrt.

I foreningerne har vi ofte set, at familier til børn i voksealderen har købt dyrt og lækkert sportstøj og sportsudstyr, for så ganske kort tid efter at konstatere, at børnene ikke længere kunne passe det. 

Sportsmarked.dk ideen er udsprunget af egne oplevelser som familiefædre og frivillige i foreningslivet.
I privaten har vi gang på gang oplevet, at vores skabe har bugnet af for småt, men lækkert sportsudstyr. Hvad skulle vi gøre med det?

Hvad kunne man gøre ved det? Svaret er Sportsmarked.dk
Vi er idemagerne, som selv står midt i genbrugsproblematikken. 

Vi vil derfor løbende udvikle på siden, så den tager udgangspunkt i brugernes behov. Vi har fokus på, at godt udstyr genanvendes. Ved at sælge det brugte udstyr, bliver der mulighed for at købe nyt og lækkert udstyr. Vi vil arbejde på, at brugervenligheden på siden er i top, og oplever forbrugerne udfordringer, vil vi gøre alt hvad vi kan for at afhjælpe disse. Sportsmarked.dk er Danmarks mest fokuserede portal for køb og salg af brugt sportsudstyr.

Sportsmarked.dk

Mød holdet

Vi har sat det stærkeste hold. Umiddelbart en spiller i hver kæde, men vi satser på transfers løbende.
Kim Damkær Hansen
Kim Damkær HansenStifter og altmuligmand.
Casper Kvist
Casper KvistSælger og piccolo
Dennis Lauritzen
Dennis Lauritzen Stifter og IT-reparatør