Om sportsmarked

Sportsudstyr koster mange penge!

Det er lige meget, om man dyrker sport på højt eller lavt niveau, så er alt sportsudstyr dyrt.

I foreningerne har vi ofte set, at familier til børn i voksealderen har købt dyrt og lækkert sportstøj og sportsudstyr, for så ganske kort tid efter at konstatere, at børnene ikke længere kunne passe det.

I privaten har vi også gang på gang oplevet, at vores skabe har bugnet af for småt, men lækkert sportsudstyr.

Hvad skulle vi gøre med det?   Svaret er Sportsmarked.dk.

Sportsmarked.dk ideen er udsprunget af egne oplevelser som familie og frivillige i foreningslivet, og er stiftet med det formål at bidrage til at brugbart sportsudstyr ikke bliver smidt ud, men at andre kan få glæde af det.

 

På ”brugt-markedet” kan købes og sælges brugt sportsudstyr, som er i god stand, og i mange tilfælde næsten ikke er brugt. Både firmaer og private personer kan købe og sælge sportsudstyr.

 

Sportsmarked.dk ønsker også at bidrage til en mere bæredygtig verden med fokus på at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer ved at reducere spildet gennem en øget genanvendelse af sportsudstyr.

 

Vi håber, at du vil bruge Sportsmarked.dk, så meget mere sportsudstyr vil blive genanvendt samtidigt med at vi også passer på vores miljø.

 

Vi glæder os til at se dig på Sportsmarked.dk.

Sportsmarked.dk vil løbende udvikle siden, så den tager udgangspunkt i brugernes behov. Vi har fokus på, at godt udstyr genanvendes. Ved at sælge det brugte udstyr, bliver der mulighed for at købe nyt og lækkert udstyr. Vi vil arbejde på, at brugervenligheden på siden er i top, og oplever forbrugerne udfordringer, vil vi gøre alt hvad vi kan for at afhjælpe disse. Sportsmarked.dk er Danmarks mest fokuserede portal for køb og salg af brugt sportsudstyr.

Sportsmarked.dk